Inkscape en Lasercutter

Zin om met een aantal andere STEM-leerkrachten een avond te komen waarin wij uitleggen hoe Inkscape werkt? Deze workshop focust op de waaier van de volledige basis tot het herkennen van mogelijke fouten. We brengen deze opleiding aan de hand van het maken van een sleutelhanger, en nadien een klok. Je een workshop steeds aanvragen voor groepen tot 15 personen. Je krijgt uitgelegd hoe de machines werken en onder onze begeleiding kan je dan zelf de machine bedienen. Of heb je zelf een fantastisch idee? Dan begeleiden we je graag in de uitwerking van je eigen project.

Praktische info op een rijtje voor de workshop:

• Workshops (met individuele inschrijvingen) gaan door op de door ons bepaalde avonden die we bekendmaken via onze website, mail en Facebookpagina.
• Je verzamelt zelf een groep van maximaal 15 personen indien je een teambuilding wilt organiseren en we bepalen samen een datum.
• Deze workshops gaan door in de lokalen van het FabLab Leuven (associatie KU Leuven). Voor meer informatie over hen kan je terecht op [LINK WIE ZIJN WIJ], of hun eigen website: [LINK FABLAB]. Je hebt geen FabLab-ervaring nodig om deze workshop te kunnen volgen.
• Voor meer informatie over deze workshop (incl. kostprijs), mag je mailen naar info@stem-support.be.

#